Добредојдовте во Xостиво

×

Веб Хостинг

Ти треба основен веб сајт, или пак можеби голем веб проект?
Хостиво нуди брзи и сигурни Linux веб хостинг планови наменети за твојот онлајн бизнис.

Планови за хостирање

Ние создаваме внатрешни решенија што ги прават вашите
страници да работат побрзо и да останат безбедни

Economy

Основни ресурси за почетни
веб-страници.

2399/ мкд

годишно

1 Веб сајт
1 parked домен
3 GB Простор
Неограничен трансфер

Ultimate

Повеќе простор и флексибилност
за повеќе страници.

4777/ мкд

годишно

5 Веб сајтови
5 parked домени
15 GB Простор
Неограничен трансфер

Maximum

Повеќе моќ за веб-страниците
и тешкиот сообраќај.

7777/ мкд

годишно

15 Веб сајтови
15 parked домени
50 GB Простор
Неограничен трансфер

Вклучено
Карактеристики

 • Неограничен трансфер
 • Неограничен број на бази
 • 3 надворешни backups
 • Бесплатни споделени SSL
 • Joomla & WordPress
 • 300+ Бесплатни скрипти
 • Физичка меморија: 1GB
 • 1 FTP сметка
 • cPanel – Контролен панел
 • DDOS Заштита 480GBPS
 • Методи за плаќање

Зошто да изберете Хостиво?

Нашата гаранција за квалитет


Изборот на сигурен партнер за хостирање на вашата веб-страница е важен за вашиот успех. Во Хостиво , ние сме горди да обезбедиме хостинг со најдобри перформанси, ажурирања, безбедност и поддршка.

Free SSL

Заштитете ги информациите за корисниците, генерирајте доверба и подобрете го рангирањето на пребарувачите.

Криптирање на веб сообраќај-от за да се спречи кражба на податоци и други нарушувања е клучен чекор кон градење на побезбеден, подобар Интернет.

Најнови технологии

Бесплатната веб-платформа за хостирање периодично се следи и ажурира за да ги има најновите верзии на PHP и MySQL. Серверите, исто така, постојано се тестираат за да обезбедат безбедна, сигурна и брза околина за хостирање за сите низ целиот свет!

Премиум поддршка

24/7/365 Професионална поддршка

24/7 поддршка и приоритет во решавање проблеми

Хостиво Гарантира

Различни премиум карактеристики оптимизирани за најдобри
перформанси ќе ги направат вашите веб-страници навистина брзи.

Uptime 99.9%
Гарантирано

24/7 Техничка
Поддршка

Најбрзи
SSD Сервери

Хостиво Cloud
Технологија