Добредојдовте во Xостиво

×

Регистрирај нов домен

  • Експертите се подготвени 24/7
  • Ниски цени и огромен избор

Внеси го доменот кој го бараш

mk

Регистрација

777/мкд
com

Регистрација

800/мкд
org

Регистрација

827/мкд
net

Регистрација

888/мкд

Цена на домените

Регистрирајте нов домен или пренесете ги постојните сега!

TLD’s Година Регистрација Трансфер Обнови
.com 1 800.00 мкд 656.94 мкд 656.94 мкд
.net 1 888.65 мкд 888.65 мкд 888.65 мкд
.org 1 827.42мкд 827.42 мкд 827.42 мкд
.biz 1 1165.12 мкд 1165.12 мкд 1165.12 мкд
.info 1 1020.30мкд 1020.30 мкд 1020.30 мкд

Функции со секоја регистрација

Во Хостиво, нашата цел е да ја направиме вашата регистрација на домен брза, лесна и достапна.

domain 1

Домен Хостинг

Регистрирајте го вашиот домен со Hostivo и добијте хостинг на домени.

transfer

Трансфер

Брзо и лесно префрлете ги постојните домени во Хостиво.

kupi domain

Купи домен

Регистрирајте го вашиот нов домен брзо и лесно со Hostivo.

email 1

Email Forward

Пренасочување на е-пошта - испраќање на е-пошта испратена до една адреса на е-пошта до една или повеќе различни адреси за е-пошта.

web

Веб страници

Одликувајќи се со најпопуларен софтвер и решенија за напојување на вашата веб-страница.

support

Поддршка 24/7

Брз и професионален одговор за секое настанато прашање или проблем. Достапно на македонски, албански и англиски јазик.

Најчесто поставувани прашања за домени

Што е домен?

Домен е името на интернет страницата и претставува низа од карактери за идентификација што опфаќа поле на административна автономија, авторитет или контрола на Интернет, базирано на системот за именување на домени.

Ако регистрирам домен, дали треба веб-хостинг да има веб-страница?

Да, потребен ви е веб-хостинг за да имате веб-страница.

Може да имате име на домен. Може да имате хостинг на домен (веб-хостинг). Но, без двете заедно, нема да можете да имате веб-страница. 

Доколку немаш соодветен хостинг, истиот можеш да го закупиш кај нас од неколкуте планови кои ги нудиме.

Како да управувам со домените што ги купувам од Хостиво?

Кога ги регистрирате имињата на домени од „Хостиво“, добивате пристап до контролниот панел „Мој хостиво“ пријателски за корисниците. Можете да управувате со вашите домени и сите карактеристики вклучени со регистрацијата на доменот на Hostivo во овој контролен панел. Само некои од функциите на доменот ќе можете да управувате, вклучуваат прилагодување на вашите сервери за имиња, пренесување на нов домен, DNS и многу повеќе!

Каде можам да купам хостинг за мојата веб-страница?

Без разлика дали сте регистрирале ново име на домен или веќе имате, ќе ви треба Веб хостинг ако сакате веб-страница. Со Hostivo, можете да регистрирате домен и да бидете домаќин на вашата веб-страница. Наша цел е да ви го олесниме животот и да ги поедноставиме вашите услуги, нудејќи ги и двете!

Nameservers

Лесно и брзо управувај со твоите домени. Промена на именски опслужувачи можеш да направиш во секое време и истата е инстантна за сите наставки.

Управување со ДНС

Забрзајте ја вашата веб-страница и подобрете ја достапноста

Заштита на домен

Спречува пренесување домен од вашата сметка без дозвола.

Заштита

Заштитете ги вашите лични информации и намалете го спам емаили