Добредојдовте во Xостиво

×

За нас

Имаме зачудувачки брзо решение
за веб хостинг совршено за вас!

Добредојдовте
во Хостиво

Хостиво е нов хостинг провајдер и регистар за домени во Република Македонија кој стартуваше официјално со работа на 10-ти Јуни 2020 година.

Хостиво е дел од “ Quality Holding ” лоцирана во Република Македонија.

Професионален тим со повеке од 10 години искуство.
Насочени сме кон пронаоѓање решенија за поедноставување, симплифицирање, на онлајн работењето на мали, средни и големи компании.

Хостиво е одговор на сите ваши проблеми околу одржувањето на вашата веб страна.

Изградете ја вашата веб страница!

Поставете се за успех со најбрзо во Европа
веб Хостирање.

2399/ мкд

Нашата мисија е да им помогнеме на нашите клиенти

Нашата мисија е да им помогнеме на нашите клиенти да регистрираат имиња на домени и да создадат модерни и професионални веб-страници по разумни цени.

Планираме да работиме и да развиваме овој бизнис долго време.

Хостиво е компанија без приватна сопственост и долгови. Нашата силна финансиска инфраструктура обезбедува стабилност во индустријата каде компаниите честопати се појавуваат и исчезнуваат. Планираме да работиме и да развиваме овој бизнис долго време.